Vi er certificeret på arbejdsmiljø, og dermed tildelt en Krone Smiley hos arbejdstilsynet.

Epoxygulve / Gulvbelægning​

Ønsker du et tykt og holdbart gulv, som samtidig er slidstærkt og kemisk resistent – og som kan bygges skridsikkert op, kan epoxygulve være den rigtige løsning.

Få mest for pengene med et epoxygulv

Med et epoxygulv får du et solidt, funktionelt og flot resultat, som også er nemt at holde rent. Det er en dyrere løsning end epoxy maling, men til gengæld får du mere for de penge, du investerer i gulvet.

Når der skal lægges et epoxygulv, er det vigtigt, at gulvet er fuldstændig tørt. Det vil sige, at der ikke må være fugt.

Har du eller I ikke tid til at få fugten aflivet, sørger vi gerne for en fugtspærring, så fugten ikke kommer op gennem gulvet. Her skal man dog være opmærksom på, at fugten så vil finde vej ud på andre måder.

Kontakt os og hør mere om gulve i Epoxy

Kontakt os gerne tidligt i overvejelsesfasen, så du kan få mest mulig gavn af vores viden, og så vi kan hjælpe med at finde den løsning, der bedst passer dig. Ring på telefon 43 40 40 45, mobil 20 13 18 98 eller send en e-mail: vibeke@belaegningsteknik.dk

Vi udfører gulvbelægning med epoxy på alle cementbaserede gulve med en sammenhængsstyrke på minimum 1,5 MPa i undergulvet.

Her ligger vi

Broenge 16

2635 Ishøj