Vi er certificeret på arbejdsmiljø, og dermed tildelt en Krone Smiley hos arbejdstilsynet.

Industrigulve​ og Erhvervsgulve

​​Vi har stor erfaring med industrigulve og erhvervsgulve. Vi har siden 1980 hjulpet danske virksomheder med at finde og lægge den rette belægning af industrigulve og erhvervsgulve til deres virksomhed.

55.000 m2 industrigulv udført hos Novo Nordisk

Det viste eksempel på et industrigulv er fra Novo Nordisk i Kalundborg  med udførte gulvarealer på ca. 55.000 m2. I forbindelse med tilbudsgivning var der fra Bygherre rådgiver NNE Pharmaplan A/S udført en liste med de ønskede krav specifikationer for alle rum i bygningerne. I produktionsbygninger vil der være forskellige krav til trykstyrke/belastning, skridsikkerhed (ruhedskrav), rengøring, kemikalier og termiske påvirkninger og i dette tilfælde er der også krav til antistatiske gulve i EX-områder.

Den valgte belægnings type af industrigulv stillede store krav til kemikalie påvirkninger, termiske krav (derfor er belægningen udført som 4 mm.) og samtidig skulle belægningen være antistatisk idet de fleste områder er EX områder.

Belægnings opbygning: 4 mm. skridsikker Sikafloor 390 AS i farven RAL 7030.​

  • Opretning af undergulv – ønsket var ingen lunker.
  • Primning af overfladen
  • Udførelse af ledelag samt montering af kontaktpunkter
  • Udlægning af Sikafloor 390 AS med selicia karbid som skridsikring.

Der kan læses mere på vores leverandørs hjemmeside. Se under leverandører, vælg Sika Danmark og kig under datablade og vælg Sikafloor 390 AS. I datablades kan du læse om belægningsopbygning af industri- & erhvervsgulve m.v. Har I yderligere spørgsmål til industrigulve eller erhvervsgulve, så tøv endelig ikke med at kontakte os her.

Øvrige referencer med Antistatisk belægning:​

LEO Pharma A/S i Ballerup – Arealer ca. 500 m2

H. Lundbeck A/S i Valby – Arealer ca. 400 m2

På Sika Danmarks hjemmeside kan der ligeledes søges under referencer og måske findes tilsvarende belægninger i forbindelse med industrigulve & erhvervsgulve udført hos andre bygherre.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsgulve & industrigulve

Overvejer I et nyt industrigulv eller trænger I til nye erhvervsgulve, så kontakt os gerne på telefon: 43 40 40 45, mobil: 20 13 18 98 eller send en e-mail: vibeke@belaegningsteknik.dk

Her ligger vi

Broenge 16

2635 Ishøj