Epoxy Fugtspærre​

Kategorier: , ,

Det viste eksempel er fra Tjørnegårdsskolen i Gentofte, udførte gulvarealer ca. 1200 m2. Vi har udført en 100 % fugtspærring med Rockidan fugtspærre system. Efterfølgende er der udført et polyurethangulv, den valgte type er ligeledes trinlydsdæmpende.

Krav til den valgte belægning:

Grundet en større skimmelsvamp renovering i skolens undervisningslokaler i kælderen, var der et ønske om en 100 % fugtspærring grundet permanent opstigende fugt. Idet diffusionstætte belægninger epoxy, polyurethan samt linoleum ikke kan klare vedvarende fugt.​

1200 m2 Fugtspærre system udført for Tjørnegårdsskolen

Ved epoxy og polyurethangulve vil der opstå dampbuler og vedhæftnings svigt, under linoleum belægninger vil der komme skimmelsvamp og der vil også kunne komme dampbuler.

Ved ”våd” beton grundet manglende udtørring for at kunne udlægge træ, linoleum eller kunststofbelægninger (epoxy og polyurethan typer) udføres systemet også som en 2-3 lags opbygning der tåler optil 95 % fugt. Vi har også andre systemer fra BASF og Sika Danmark ring for nærmere oplysninger.

​Belægnings opbygning:
  • Fugtspærre opbygning fra Rockidan A/S.
  • 3 lag BP Grundering super
  • Lukning af porer huller med FS 023 Fugtspærre
  • 1 lag FS 023 Fugtspærre

Der hentes datablade og leverandørbrugsanvisninger på vores leverandørs hjemmeside se under leverandører, vælg Rockidan.dk den viste reference er beskrevet hvis der søges på fugtspærre – kontakt os for yderligere informationer om epoxy fugtspærre.

​Øvrige referencer med tilsvarende belægning:

Borup Skole i Køge Kommune, Valdemarskolen i Ringsted, Toiletter under det Japanske Tårn i Tivoli, Bavarian Nordic i Kvisgård, Colo Plast i Espergærde, Novo Nordisk i Kalundborg.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsgulve & industrigulve

Overvejer I et nyt industrigulv eller trænger I til nye erhvervsgulve, så kontakt os gerne på telefon: 43 40 40 45, mobil: 20 13 18 98 eller send en e-mail: vibeke@belaegningsteknik.dk