Kvalitet, sikkerhed & miljø


Belægningsteknik ApS  er en landsdækkende gulvbelægningsvirksomhed, der blev stiftet i 1980. Vi udfører alle former for opgaver inden for fugefri gulve til industrien, især til midicinalindustrien og industrikøkkener.

Vi leverer gulve med med stor umhu og ansvarlighed overfor vores kunder, hvor vi har skarpt fokus op miljø og arbejdsforhold.

Vi har samtidig fokus på medarbejdernes arbejdsmiljø,  og sikerer at arbejdsforhold og materialebrug overholder sikkerheds- og miljøkrav.

Arbejdsmiljø har stor betydning for glæden ved at gå på arbejde, og for os er det vigtigt, at alle føler sig godt tilpas både psykisk og fysisk.

Vi har tidligere gennem R&S koncernen været certificeret på kvalitetssikring. I Skanska Danmark A/S var vi certificeret på Miljø og i den forbindelse har der været stor fokus på de produkter der anvendes med hensyn til farlige stoffer og materialer. Vi har nu valgt at sætte medarbejderne og miljøet i højsædet ved at vende fokus mod arbejdsmiljøet.

Sikkerhed på byggepladsen er meget vigtig for bygherre og dens ansatte, vores medarbejdere samt øvrige håndværkere.

Vi er en certificeret virksomhed indenfor Arbejdsmiljø i henhold til DS/OHSAS 18001:2008 & Arbejdstilsynets bek. nr. 87:2005

Idet at der tages hensyn til at arbejdsmiljøet, er miljø og kvalitetssikring  en naturlig del af vores systematise arbejdsgange.

Hvis det ønskes, udarbejder vi dokumentation på specifikke projekter og afleverer dokumentation i det aftalte antal eksemplarer sammen med drift og vedligeholdelsesvejledning.

Belægningstekniks Arbejdsmiljøpolitik kan rekvireres ved fremsendelse af mail via vores kontaktformular.

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsgulve & industrigulve

Overvejer I et nyt industrigulv eller trænger I til nye erhvervsgulve, så kontakt os gerne på telefon: 43 40 40 45, mobil: 20 13 18 98 eller send en e-mail: vibeke@belaegningsteknik.dk